Aantrekkelijke Seniorenwoning in Bennebroek te koop

20130402-231950.jpg

Deze fijne seniorenwoning op de begane grond in het Bloemveld II-complex aan de Groothoefbladlaan in Bennebroek was pas sinds 2009 bewoond door mijn moeder. Bij het betrekken van de woning is deze volledig aan de eisen van deze tijd aangepast, o.a. door plaatsing van een nieuwe HR-ketel en een nieuwe badkamer en toilet.

Helaas heeft ze er maar 4 jaar plezier van gehad, maar hebben we het laatste jaar wel gezien hoe voortreffelijk de aan het complex verbonden zorgcoordinator alle hulp regelt die je je maar wensen kunt. De bijdrage aan de VVE bedraagt 242€ per maand, waarvan 50€ voor de zorgcoordinatie is.

De laatste puntjes die er nog te verbeteren waren zijn inmiddels uitgevoerd, en de woning is nu tiptop in orde, je kan er zo in trekken.

Dus pak je vader en moeder bij de arm, en neem ze mee naar Bennebroek!

De vraagprijs van €297.500 is gebaseerd op de in 2009 betaalde prijs minus de woningprijsindex sindsdien, rekeninghoudend met de uitgevoerde verbeteringen en de voortreffelijke staat van onderhoud vergeleken met andere te koop staande appartementen in het complex. De vraagprijs is alleen indicatief en moet gezien worden als een uitnodiging een bod te doen. NVM/Funda staat namelijk “Tegen Elk Aannemelijk Bod” niet toe, vandaar.

2 reacties

  1. […] ben bezig met het verkopen van de seniorenwoning van mijn in februari overleden moeder. In het complex staan 9 identieke woningen te koop, met sterk […]

  2. […] ben bezig met het verkopen van de seniorenwoning van mijn in februari overleden moeder. In het complex staan 9 identieke woningen te koop, met sterk […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: